Αρχική Σελίδα CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD
Πιστοποίηση
Κίνα CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ 10 ΕΤΗ.

—— WINARDI PURNAMA

Ο πράκτοράς σας στην Ινδία. Συνεργασία της Νίκαιας.

—— Anupam Kapadia

Εμπειρογνώμονας στον αντιοξειδωτικό βιομηχανικό τομέα.

—— Somchai W

Είμαι Online Chat Now

CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6 companyPics.title7 companyPics.title8 companyPics.title9
Γραφείο Biulding Αποθήκη-1 Αποθήκη εμπορευμάτων-2 Αποθήκη εμπορευμάτων-3 κτήριο αποθηκών εμπορευμάτων εγκατάσταση-1 εγκατάσταση-2 εγκατάσταση-3 εγκατάσταση-4
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά : Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : NACAN
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-12000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. Sinaean Imp& Exp Changzhou, ΕΠΕ είναι το υποκατάστημα της Co. Technolgy κατάπληξης (Wuxi), ΕΠΕ. Έχουμε παραγάγει τις σύνθετες αντιοξειδωτικές χρωστικές ουσίες από το 2002. Τώρα, έχουμε δύο εργοστάσια που κάποιο βρίσκεται στην επαρχία Hubei και άλλη ακόμα στην πόλη Wuxi. Το Changzhou Sinaean είναι η εξαγωγική επιχείρηση διαδικασίας μας operationg.

 

Έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή των αντιοξειδωτικών χρωστικών ουσιών και των πρόσθετων ουσιών για το βιομηχανικό χρώμα. Έχουμε τη στενή σχέση με χιλιάδες ασιατικές χημικές επιχειρήσεις και οργανώσεις έρευνας. Και προσφέρουμε όχι μόνο τις πρώτες ύλες, αλλά και ένα πλήρες σύνολο λύσεων στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κατασκευή στη βιομηχανία επιστρώματος. Συνδέουμε επιτυχώς τη βιομηχανία επιστρώματος μεταξύ της Κίνας και του κόσμου.

 

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα με την πλούσια εμπειρία στην επένδυση της βιομηχανίας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, θα τους προσφέρουμε τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες. Εστιάζουμε στην παρούσα κατάσταση και το μέλλον των πελατών μας και θα τους βοηθήσουμε για να ενισχύσουμε τη δυνατότητα ανταγωνισμού τους. Συνεπώς, θα χτίσουμε το καλύτερο και καλύτερο μέλλον και για τους πελάτες μας και για μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
CHANGZHOU SINAEAN IMP&EXP CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Emily Yao

Τηλ.:: 86-519-85521862

Φαξ: 86-519-88064128

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)